Janma

donya iki kadya titik

ana kertas manila salembar

kalyana kabeh janma

datan tinon wadage

didelok saka ngawiyat

dahat ora kawistara

minangka para janma

lumintir tumindak becik

aja tumindak awon

adhigang, adhigung, adhiguna

tansah emut marang Gusti

kang kardi lena lan gesang

 

dening: Dahlia Nurul Amalah

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s